Általános szerződési feltétel

Vásárlási feltételek

Webáruházunk működését az elektronikus kereskedelmi törvény (2001.évi CVIII.törvény) szabályozásának megfelelően mutatjuk be az alábbiakban.

Távszerződés

A szerződés tárgya a www.menyasszonyiruhad.hu webáruházban található összes árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon ismerheti meg. A webáruházban található termékek adatai a megrendelés időpontjában érvényesek. Újabb ugyanazon termékre vonatkozó, de későbbi időpontban történő megrendelés esetén, az adatok változhatnak. A webáruházban található ajánlatok az adott időpontban hatályosak.

A megrendelőlap kitöltésével, elküldésével és annak a Canaima Best White Kft. e-mail által történő visszaigazolásával a 45/2014. Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Canaima Best White Kft. (1067 Budapest, Teréz körút 33., fszt. 1., telefon: +36307248571, e-mail: canaimakft@gmail.com, Cégjegyzékszám: 01-09-177023, Adószám: 24680280-2-42.) mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

Amennyiben a Vevő a vásárlás során házhoz szállítást kért, a Szolgáltató a fizetést követően köteles a Vevő által a megrendelőlapon kiválasztott terméke(ke)t az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni a kiválasztott szállítási feltételekkel.

Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szolgáltató köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot a Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében, ez esetben a távszerződés a Felek között nem jön létre.

Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szolgáltató által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szolgáltató által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat – mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza – Szolgáltató részére az általa kiválasztott módon megfizetni.

Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

A web áruház használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat a Canaima Best White Kft. nem iktatja.

Vásárlás és megrendelés

A keresett és megvásárolni kívánt terméket az „Akció” gombra kattintva rendelheti meg, amely minden termék listaoldalán, és részletes termék adatlap oldalán megtalálható a termék mellett. A vásárlás során kitöltendő űrlap kitöltését követően a „Megrendelem” gombra kattintva történik a vásárlás.

A webáruházban feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák.

Az alábbi módozatokat választhatja megrendelése során:

Szállítási módok:

– postai kiszállítás

– bankkártyás vagy átutalásos fizetés esetén ingyenes

– postai utánvéttel történő vásárlás esetén 998- Ft.

A szállítási és fizetési módot a megrendelés során a rendelés összesítő oldalon választhatja ki, itt kerül feltüntetésre a megrendelt termék kiszállításának díja is.

A fizetés történhet:

– átutalással

– bankkártyával

– postai utánvéttel.

Bankkártyás fizetés lehetőségét a Barion Payment Zrt. partnerünk biztosítja.

Amennyiben nem készpénzes fizetési módot választ a termékek postázását, csak a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg.

A leadott megrendelést követően rendszerünk egy automata üzenetet küld e-mailben a megrendelés elküldéséről.

Reklamáció

Amennyiben a vásárolt termékkel kapcsolatban mennyiségi és/vagy minőségi kifogás áll fenn a szállító a kifogásolt terméket visszaszállítja feltéve hogy a reklamáció az átadás során megtörtént. Jogos reklamáció esetén az új termék kiszállításának a díja a Canaima Best White Kft. –t terheli.

Panaszügyintézés helye (1997.évi CLV törvény rendelkezései alapján):

telefonon: +36307248571

személyesen szóban, itt: 1067 Budapest, Teréz krt. 33., fszt. 1., előre egyeztetett időpontban

levélben: 1067 Budapest, Teréz krt. 33., fszt. 1.

vagy e-mailben: canaimakft@gmail.com

Elállás

A fogyasztókra vonatkozó jogokat a 45/2014. Korm. rendelet szabályozza, összefoglalva:

A fogyasztót elállási jog illeti meg. Az elállási jog a termék átvételét követően, vagy szolgáltatás esetén a szerződéskötést követően 8 munkanapon (vagy 14 naptári napon) belül gyakorolható. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül szolgáltató részére. A vásárló az esetben állhat el a vásárlástól anyagi következmények nélkül, ha a terméket eredeti állapotban vissza tudja szolgáltatni. Amennyiben a termékben kár keletkezett azt köteles a Vevő a Szolgáltató részére megtéríteni. Az áru ellenértékét és a megrendeléssel kapcsolatos költségeket a Canaima Best White Kft.” köteles 30 napon belül visszaszolgáltatni, a termék visszaszállításnak a költségét a vevő köteles ez esetben állni. Az elállás történhet:

telefonon: +36307248571

személyesen szóban, itt: 1067 Budapest, Teréz krt. 33., fszt. 1., előre egyeztetett időpontban

levélben: 1067 Budapest, Teréz krt. 33., fszt. 1.

vagy e-mailben: canaimakft@gmail.com

Tárhelyszolgáltató

Hetzner Online GmbH

Industriestr. 25, 91710 Gunzenhausen, Deutschland

https://www.hetzner.de

info@hetzner.de

Kellemes vásárlást kívánunk webáruházunkban!